1 bekertje natuuryochurt ( 125 gr.),
2 eetl. appelsstroop,
2 eetl. citroensap,
beetje zout,
witte peper uit de molen naar smaak.
1 soeplepel gesneden bieslook
voor de salade:
7 grote scampi's
gemengde salade
1 jonagold appel
Bereiding:
saus:
Meng alle ingrediënten.
salade:
1. maak de scampi's schoon en verwijder het darmkanaal, laat het staartje eraan.
2. snij de jonagold in halve maantjes van 3 mm dik.
3. Bak de scampi's
Serveren:
1. Neem een diep bord.
2. doe vanonder een beetje dressing.
3. Meng de salade en de appelschijfjes.
4. Besprenkel met dressing tot gewenste hoeveelheid.
5. voeg de scampi's toe.
6. smeer een borstel in met appelsiroop en strijk op enkele plaatsen rond het bord als versiering.
lekker met brood
xxx smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten