maandag 20 oktober 2014

Salade van scampi's en jongagold

Ingrediënten:

1 bekertje natuuryochurt ( 125 gr.),
2 eetl. appelsstroop,
2 eetl. citroensap,
beetje zout,
witte peper uit de molen naar smaak.
1 soeplepel gesneden bieslook
voor de salade:
7 grote scampi's
gemengde salade
1 jonagold appel

Bereiding:

saus:
Meng alle ingrediënten.

salade:
1. maak de scampi's schoon en verwijder het darmkanaal, laat het staartje eraan.
2. snij de jonagold in halve maantjes van 3 mm dik.
3. Bak de scampi's

Serveren:
1. Neem een diep bord.
2. doe vanonder een beetje dressing.
3. Meng de salade en de appelschijfjes.
4. Besprenkel met dressing tot gewenste hoeveelheid.
5. voeg de scampi's toe.
6. smeer een borstel in met appelsiroop en strijk op enkele plaatsen rond het bord als versiering.
lekker met brood


 
 
xxx smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten