maandag 20 oktober 2014

quiche van tomaat en anjovis

Ingrediënten:

- Bladerdeeg voor 2 platen
- 3 eieren
- 100 g parmezaanse kaas
- 150 dl melk
-1/2 de koffielepel pili pili
- lookpoeder
- 2 soeplepels kappers (1 per bodem)
- 2 blikjes anjovis (1 per bodem)
- 1 groot blik gepelde tomaten
- keramische bakbonen

Werkwijze:

1. meng de eieren, de melk, de parmezaanse kaas, de lookpoeder en de pili pili goed.
2. leg het bladerdeeg in een taartvorm en geef met een vork er prikjes in leg er bakpapier op en druk deze aan en vul met de bakbonen.
3. Bak de taartbodem 10 min  op 180°C.
4. snij de gepelde tomaten in 2 en verdeel ze mooi over de bodem.
5. leg tussen elke tomaat een anjovis.
6. verdeel hierover de kappertjes.
7. verdeel het eimengsel over het geheel.
8. zet de taart +/- 20 min in een voorverwarmde oven van 180°

 
Smakelijk xxx
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten