Ingrediënten
- 20 scampi
- 2 limoenen
- 3 rijpe mango's
- 200 gr veldsla
- olie
- 3 teentjes knoflook
- 2 el koriander
- PH Pepermix
- gehakte nootjes
- zout
Bereiding
- Pel de scampi en verwijder het darmkanaal.
- Rasp ongeveer 2 th lepel limoenschil, pers vervolgens de limoen uit.
- Schil de mango’s en snijd 1 helft in julienne. Pureer de rest van de mango met het limoensap, de zeste en een beetje koriander.
- Pel de look, snijd hem fijn en bak deze in olie in een pan. Als het goudbruin is, voeg er dan de gekruide scampi aan toe.
- Verdeel de veldsla over het bord en de sliertjes mango. Dresseer hier de scampi op. Werk af met de mangodressing, een beetje koriander en gehakte nootjes. (bron: piet huysentruyt)
xxx Smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten